Через міст у Стоянці відновили рух вантажного транспорту

Відновили рух вантажного транспорту через міст в районі Стоянки

Через міст поблизу села Стоянка на Київщині 29 травня відновили рух вантажного транспорту. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив на своєму каналі в Телеграмі голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

"Як обіцяли — відновили рух вантажного транспорту через міст в районі Стоянки. Запрацював лівий проїзд мосту. Восени завершимо ремонт правого проїзду", - повідомив Кулеба.

Міст біля Стоянки підірвали ще 25 лютого, щоб створити перешкоду в наступі російських окупантів. За декілька тижнів після деокупації Київської області там збудували тимчасову об'їзну переправу. 

Менше ніж за два місяці звели тимчасову прогонову споруду. Нова конструкція складається з металевих опор і балок. Переправу запустили, і тепер вона повністю функціонує.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили пріоритетне завдання у відновленні області. Наразі пріоритет у відновленні Київської області надається транспортній інфрастуктурі, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати. Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку.

Читайте на порталі "Коментарі": чи можуть російська війська найближчим часом знову атакувати Київ: в Міноборони дали відповідь. Міністерство оборони України та українська розвідка не мають даних, що свідчили б про здійснення російськими військами повторного наступу на Київ найближчими днями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися