Контроль за дотриманням комендантської години посилили у Києві

Подробиці розповіли в мерії столиці

Комендатура Києва посилила контроль за дотриманням комендантської години у столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Посилення заходів безпеки у Києві, зокрема, стосується роботи розважальних закладів, кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування під час комендантської години. Окрім того, у столиці на період воєнного стану заборонили навігацію для маломірних суден на водних об’єктах у межах Києва. Заборона набула чинності з другого червня.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський пояснив, що заборона навігації пов’язана з тим, що у Києві обстежують водойми на наявність вибухонебезпечних предметів. Очільник МВС зазначив, що у Київському морі підняли затоплені ворожі десантні кораблі та бойові гелікоптери. Перебувати поблизу водосховища теж небезпечно та вже були факти підриву на мінах. Значну частину боєприпасів ще доведеться дістати з днища цієї водойми. Знаходити їх будуть за допомогою підводних дронів

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти спробували прорватися в Київ на гвинтокрилі. Однак ворогу це не вдалося завдяки зусиллям українських захисників. Ворожий вертоліт збили, та він впав у Київське море.

Нагадаємо, у Києві змінили час продажу алкогольних напоїв у магазинах столиці. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Київщині посилили контроль за дотриманням комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися