"Сад каменів" біля парку "Наталка" відремонтували у Києві (ФОТО)

У сквері висадили тисячі кущів та десятки дерев

У столичному сквері, відомому як "Сад каменів", що на Оболоні, висадили тисячі кущів та десятки дерев. Про озеленення зони відпочинку розповів генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

Зелена зона розташована в Оболонському районі біля парку "Наталка". У сквері "Сад каменів" під час благоустрою території висадили понад чотири тисячі зелених насаджень. В центрі цієї зони відпочинку розміщені незвичні скульптури, за що сквер й отримав свою назву. Тут вже провели поточний ремонт частини зеленої зони, встановили нові лави й урни, проклали поливо-зрошувальну систему та влаштовано газон.

"Окрему увагу слід приділити озелененню цього місця. Воно не поступається у своїй пишності "Наталці" — більше 80 дерев та 4200 сформованих кущів перетворюють його на затишний простір", — прокоментував Король.

Генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" наголосив, що у столиці триває оновлення парків і скверів.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною столичні комунальники створили квіткову композицію. Інсталяція "бойового" гуся знаходиться поблизу однієї з станцій київського метро.

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися