У Подільському районі Києва ремонтують дороги та прибирають вулиці (ФОТО)

На яких локаціях ведуться роботи

У Подільському районі Києва тривають ремонтні роботи дорогах та ведеться прибирання вулиць. Про перебіг робіт розповіли у Подільській районній державній адміністрації столиці, передають "Коментарі".

Столичні комунальники вже виконали низку робіт з ремонту та прибирання вулично-дорожньої мережі. Зокрема, прибрали вулиці Нахімова, Кирилівську, та Костянтинівську. Окрім того, триває укладання бруківки та заливки швів на вулиці Володимирській узвіз. Як ремонтують дороги у Подільському районі Києва в райдержадміністрації показали на фото.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною столичні комунальники створили квіткову композицію. Інсталяція "бойового" гуся знаходиться поблизу однієї з станцій київського метро.

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися