Посилку з нацистськими сувенірами виявили київські митники (ФОТО)

Бандероль прямувала до Києва

Десятки предметів з символікою Третього Рейху виявили у міжнародному поштовому відправленні. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

Заборонену символіку виявили в відправленні, що прямувало до України з Італії. Отримати посилку мав замовник з Києва. в міжнародному відправленні виявили 22 предмети з символікою Третього Рейху. Зокрема, п’ять сувенірних маршальських жезлів нацистської Німеччини та 17 різних військових та цивільних нагород. Серед нагород були копії олімпійської відзнаки Третього Рейху та ордену німецького орла.

Київські митники склали про порушення митних правил адміністративний протокол. Заборонену в Україні сувенірну продукцію вилучили. Які предмети знайшли у відправленні — митники показали на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві арештували російських агентів, які працювали в органах української влади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися