В центрі Гостомеля почали розмінування озера (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Гостомелі розпочали роботи з розмінування центрального озера. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

За словами начальника частини піротехнічних та спеціальних робіт мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України Юрія Цикенюка, над перевіркою акваторії озера працюють два розрахунки піротехніків. В місцях, де спрацьовують міношукачі, територію обстежують водолази. Окрім того, у Гостомелі обстежують територію пляжу центрального озера.

Виявлені боєприпаси з озера піднімуть на поверхню та спецавтомобілем доставлять на полігон, де вони будуть знешкоджені. Водночас, поблизу водойми з дітьми та їхніми батьками працюють ювенальні поліцейські. Правоохоронці пояснюють, які небезпеки можуть підстерігати їх біля водойм, та нагадують про заборону відпочивати у місцях, що ще не обстежили поліцейські або рятувальники.

Як розміновують центральне озеру у Гостомелі, можна подивитись на відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський рибоохоронний патруль оголосив про відкриття рибальського сезону 2022 на Київщині та нагадав рибалкам про правила.

Нагадаємо, що у Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках.

Читайте також, що показали перевірки якості води на пляжах Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися