Клумба з квітів вогнистої калини прикрасила парк у Києві (ФОТО)

Як виглядає нова квіткова композиція

У Києві в одному з парків з’явилася нова композиція з квітів "Калина вогниста". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Оболонського району столиці.

Клумба "Калина вогниста" заквітчала на Оболоні в парку "Наталка". Її створили для киян та гостей міста до Дня Конституції України.

"Україна стає сильнішою в бою, немов червона калина, що визріває на снігу", — прокоментували світлини комунальники.

В комунальному підприємстві додали, що в усі квітники завжди закладають глибокий задум і концепцію, а втілюють в життя професіональним колективом з любов'ю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, що до Дня Незалежності України у Києві створять нові квіткові панно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися