На Русанівці триває ремонт вулиці Ентузіастів (ФОТО)

Які роботи вже виконали

Комунальна корпорація "Київавтодор" продовжує ремонт на вулиці Ентузіастів у Києві. Про повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Зараз на Русанівці завершили влаштовувати основу дороги на вулиці Ентузіастів. Щоб відновити рух транспорту, ремонтні роботи проводять на ділянці, де міняли комунікації. На дорозі вже влаштували два шари щебенево-піщаної суміші на ділянці від бульвару Шамо до Русанівської набережної, а також пів кілометра нового бордюру. Дорожники встановили нові плити над колодязями з комунікаціями.

Основу проїжджої частини вулиці Ентузіастів підготовили до асфальтування. Нижні шари асфальту почнуть влаштовувати протягом найближчих тижнів.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" відновила ремонт на вулиці Ентузіастів у Києві всередині червня. Ділянку від бульвару Ігора Шамо до Русанівської набережної на північній частині вулиці Ентузіастів розпочинали ремонтувати торік. На час ремонту організували односторонній рух транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом блискавка влучила в міст, внаслідок чого здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонено. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.

Дивіться фото, як відремонтували пошкоджений вибухом міст між Києвом та Черніговом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися