У мікрорайоні Сирець біля кожного третього будинку розрили асфальт

Як планують вирішувати проблему

У Шевченківському районі Києва гостро стоїть проблема з аварійними розриттями в мікрорайоні Сирець. Про це розповів депутат Київської міської ради Олександр Бродський, передають "Коментарі".

За його словами, біля кожного третього будинку у мікрорайоні Сирець "асфальт ніби після бомбардування".

"Ракети на сході та півдні, а рви та прірви у столиці… Із 140 будинків — розрито за 41 адресою! Уявіть масштаби трагедії", — зазначив Бродський.

На його думку, це замкнене коло з безкінечним ремонтом "абсолютно мертвих" комунікацій врятує лише капітальний ремонт чи повна заміна.

"Війна оголила усі накоплені проблеми, які повинні тепер стати в довгу чергу фінансування після військових потреб. Тим не менш, наша комісія зараз розглядає "Проєкт схеми теплопостачання м. Києва до 2030 pоку". Дуже важливий документ про комплексну перебудову системи теплопостачання, про її модернізацію, оптимізацію, економізацію, екологізацію", — заявив депутат Київради.

Політик також оприлюднив перелік адрес, де у мікрорайоні Сирець зафіксовані аварійні розриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершила роботу експертна комісія з перейменувань. Фахівці визначили нові назви вулиць у столиці. Загалом Києві перейменували 296 вулиць, провулків, площ та проспектів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, цього тижня під час грози під Києвом блискавка влучила в міст, через що стався вибух. Внаслідок вибуху в селі Демидів зруйновано міст через річку Ірпінь. Одна людина загинула, ще двоє — поранені. Рух транспорту через міст заборонили на час проведення ремонтних робіт. Для водіїв оприлюднили схему об’їзду.

Окрім того, у Києві цього тижня провалився асфальт на проспекті Науки. Через аварію на водопроводі частково обмежили рух транспорту на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки. 

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися