У Бориспільському районі попередили про військові навчання

Скільки триватимуть заходи

Бориспільська районна державна адміністрація Київської області сьогодні, 5 липня, попередила місцевих мешканців про проведення військових навчань, що стартували в районі з 4 липня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву відомства.

Мешканців Бориспільського району місцева влада закликала не панікувати через військові навчання.

"У зв'язку з проведенням командно-штабних навчань в період з 4 по 8 липня на території Бориспільського району будуть проводитися заходи із залученням особового складу та військової техніки. Просимо зберігати спокій", — йдеться в повідомленні Бориспільської райдержадміністрації.

Окрім того, командно-штабні навчання розпочали у Броварах та Броварському районі Київської області. Тренування проведуть з 5 по 6 липня. Місцевих мешканців попередили про пересування військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловікам призовного віку та військовозобов’язаним для виїзду з Київської області або з інших регіонів України потрібен дозвіл з військкомату, заявив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. Водночас, Залужний наголосив, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб територією України військове командування поки не надавало.

Нагадаємо, у Києві затримали помічника нардепа від партії "Слуга народу", який співпрацював з російськими спецслужбами. Зрадник за гроші передавав ФСБ РФ розвіддані щодо зміцнення державного кордону України з Росією, про міжнародну співпрацю та внутрішньополітичний курс. 

Читайте також, що кажуть у мерії Києва — чи безпечно залишатися у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися