У Київському рибоохоронному патрулі доповіли про результати рейдів (ФОТО)

Які порушення виявили під час нерестової кампанії

У Київському рибоохоронному патрулі підсумували результати рейдів водними об’єктами під час цьогорічної нерестової кампанії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організації.

За результатами перевірок фахівці Київського рибоохоронного патруля під час нерестової кампанії виявили 232 порушення та зафіксували збитків на понад 1,6 мільйони гривень. У відомстві зазначили, що нерестовий період тривав з 11 квітня по 24 червня. За цей час здійснили майже три сотні рейдів.

Під час перевірок у порушників вилучили понад дві тони незаконних водних біоресурсів, майже чотири сотні знарядь лову, з яких чотирнадцять човнів та понад три сотні сіток. Інспектори Київського рибоохоронного патруля провели низку гучних операцій. Зокрема, у квітні на річці Роставиця, поблизу села Трушки Білоцерківського району Київської області, викрили двох чоловіків, які рибалили з гумового човна та виловили 166 кілограмів риби.

На початку травня на Канівському водосховищі, поблизу шлюзу №1 Дарницького району Києва, виявили рибалку, який за допомогою шістьох сіток незаконно виловив 31 кілограм риби. На початку червня спільно з Управлінням авіації та поліції на воді затримали двох рибалок, які впіймали 33,6 кілограмів водних біоресурсів на Київському водосховищі поблизу села Ровжі Вишгородського району.

В усіх випадках на порушників оформили адміністративні протоколи. З виявлених правопорушень пів сотні були грубими, ще 78 — порушення правил рибальства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представники Київського рибоохоронного патруля під час перевірок річки Тетерів виявили порушників правил риболовлі. Збитки державі оцінюють у понад 137 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках.

Дивіться також відео, як на озері у Києві видають повістки у військкомат.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися