У Києві повністю відкрили рух на Русанівці: подробиці

У Дніпровському районі українській столиці на житловому масиві Русанівка повністю відкрили рух транспорту на вулиці Ентузіастів

У Дніпровському районі українській столиці на житловому масиві Русанівка повністю відкрили рух транспорту на вулиці Ентузіастів після проведення робіт із капітального ремонту дорогу. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала комунальна корпорація "Київавтодор".

Відомо, що капітальний ремонт вулиці проводять уперше за 40 років – проект склали іноземні урбаністи. Ремонтні роботи продовжуються досі, проте шляховики вже заасфальтували проїжджу частину.

Нагадаємо, що під час відновлювальних робіт на Подільському узвозі планується оновити 3,5 тис. кв. м дорожнього покриття. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

"Продовжуються роботи з оновлення покриття з бруківки на Подільському узвозі у столиці. Загалом плануємо відремонтувати 3,5 тис. квадратних метрів дорожнього покриття узвозу. На сьогоднішній день вже оновили понад 600 квадратних метрів дороги із запланованого обсягу", - заявив Кличко.

За його словами, спочатку буде відремонтовано дорогу у напрямку Подолу.

"Сьогодні шляховики оновлюють крайню праву смугу дороги у напрямку Подолу – вулиці Кирилівської. Наразі розбирають покриття, рівні бордюри. Наступний етап – оновлення основи проїжджої частини та викладання бруківки", - зазначив Кличко.

Читайте также