У Києві 11-річна дівчинка продає сосиски та чай, щоб допомагати ЗСУ (Фото)

В українській столиці 11-річна дівчинка продає сосиски та чай, щоб віддавати виручені гроші на потрібні Збройні Сили України

Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували на каналі відомого українського фонду "Повернись живим" у соціальних мережах.

Відомо, що дівчинка Маша підготувала бізнес-план і продає випічку з сосисками під назвою "Байрактар" та чай, які коштують 30 гривень. Вона сама малює зовнішню рекламу свого проекту.

Дівчинка працювала десять годин та отримала 580 гривень, які передала фонду. Гроші підуть на лікування та захист для бійців ЗСУ.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі української столиці працює великий центр для допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від повномасштабного російського вторгнення та були змушені залишити свої будинки.

Відомо, що територіальний центр соціального обслуговування працює на вулиці Волинська, 2 – там переселенці можуть отримати гарячі обіди, продукти та одяг.

Також переселенці можуть отримати юридичну та психологічну консультації. Зазначається, що консультації різного спектру можна отримати щосереди з 10:00 до 17:00.

Читайте также