У додатку "Київ Цифрової" надходитимуть повідомлення про комендантську годину

У мобільному додатку "Київ Цифровий" для мешканців української столиці можна включити сповіщення, які нагадуватимуть людям про наближення режиму комендантської години

У мобільному додатку "Київ Цифровий" для мешканців української столиці можна включити сповіщення, які нагадуватимуть людям про наближення режиму комендантської години. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що у киян з'явилася можливість включити оповіщення, яке нагадуватиме про комендантську годину за 60 хвилин до початку. У програмі необхідно закрити налаштування та активувати оповіщення, яке нагадуватиме про обмеження о 22:00.

Нагадаємо, що у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Автор петиції Іван Мірошниченко доводить своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, рано припиняє свою роботу в Києві через комендантську годину.

"У зв'язку з тим, що припинення руху транспорту о 21:30 пояснюють комендантською годиною, що починається о 23:00, пропоную зменшити комендантську годину, а саме — щоб вона починалася з 1:00", — йдеться у петиції №10988.

Читайте также