Рятувальник із Києва пробіг 764 кілометри на марафоні (Фото)

Володимир Сковородка, який працює рятувальником в українській столиці, пробіг 764 кілометри за 12 днів на марафоні в Польщі, який проводиться на підтримку України

Володимир Сковородка, який працює рятувальником в українській столиці, пробіг 764 кілометри за 12 днів на марафоні в Польщі, який проводиться на підтримку України. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Державної служби з надзвичайної ситуації.

Відомо, що Сковородка має подолати на марафоні ще близько 50 кілометрів. Столичний рятувальник планує зібрати два мільйони гривень, які витратить на обладнання його колег.

Нагадаємо, що у Києві пройшов благодійний велопробіг, під час якого вдалося зібрати близько 180 тисяч гривень, які підуть на потреби Збройних сил України. Таку заяву зробила ДСНС України у своєму Телеграмі.

"Понад п'ятсот рятувальників, поліцейських, спортсменів, сім'ї військовополонених і просто любителів велопрогулянок взяли участь у благодійному велопробігу на підтримку ЗСУ та військовополонених "Азовсталі", - повідомили в ДСНС.

Організацією велопробігу займалися ДСНС, ГО "Велодень Київ", столична влада та патрульні Києва. Головна мета велопробігу – збирання коштів для українських військових та підтримка сімей військовополонених Азовсталі.

"Учасники стартували від Київського велотреку та подолали відстань 10 кілометрів по центру міста. За віком обмежень не було: наймолодшим учасником велогонки став 10-місячний Гордій, який брав участь у заході разом зі своїм татом. Найстарший - 64-річний Віктор із Києва" , - додали до ДСНС.

Читайте также