В Броварському райуправлінні поліції призначили нового керівника

Главк очолив Кирило Самойленко

На посаді начальника Броварського районного управління поліції призначили підполковника Кирила Самойленка. Як передають "Коментарі", з грудня 2021 року правоохоронець керував главком у Броварах на посаді тимчасово виконуючого обов’язки керівника.

Начальник Броварського районного управління поліції Кирило Самойленко подякував керівнику поліції Київської області Андрію Нєбитову за довіру та пообіцяв докласти максимум зусиль для безпеки населення та ефективної роботи особового складу райуправління поліції.

Підполковника поліції Кирила Самойленка представили Броварському главку як тимчасового виконувача обов’язків начальника 23 грудня 2021 року. Це сталося після того, як в Броварах вибухнув скандал через звинувачення керівника главка поліції в побитті підлеглих. Тоді на час службового розслідування від посад відсторонили начальника Броварського управління поліції Андрія Астаф’єва та його заступника, начальника патрульної поліції Олександра Домченка. Про побиття співробітників поліції розповів родич одного з потерпілих правоохоронців.

Новопризначений начальник Броварського районного управління поліції Кирило Самойленко проживає в Київській області. Правоохоронець очолював підрозділ із боротьби з незаконним обігом наркотиків, працював у карному розшуку та був помічником начальника регіональної поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за призначення на керівну посаду до Національної поліції Київської області шахраї вимагали 220 тисяч доларів. Учасниками схеми виявилися двоє чоловіків. Один з шахраїв вдавав з себе нібито затвердженого кандидата на посаду міністра внутрішніх справ України. Аферист запевняв "клієнта", що зможе вирішити кадрове питання з його призначенням.

Нагадаємо, у Києві та в регіонах з початку повномасштабної війни та введення воєнного стану блокували низку масштабних схем незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, про яку схему ухиляння від служби в Збройних Силах України у Києві розповів лікар.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися