Метро та наземний транспорт у Києві змінили режим роботи

Скасовані обмеження, що діяли у святкові дні

У Києві після обмежень, що діяли в період державних свят, метро та наземний громадський транспорт повернулися до звичного режиму роботи. Про це киян та гостей столиці поінформували у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, відсьогодні, 25 серпня, метро у Києві працює з 06:00 до 22:00, наземний транспорт – до 22:30. Увагу пасажирів підземки звернули на те, що станції метрополітену зачиняються після відправлення останнього поїзда.

Інформацію про відправлення останніх поїздів метро можна знайти за посиланням. Сервіс руху столичного транспорту є у новій версії застосунку "Київ Цифровий", а розклад руху наземного транспорту — в онлайн-доступі.

В мерії Києва нагадали, що рух наземного громадського транспорту, а також рух наземними ділянками метрополітену припиняють під час повітряної тривоги. Метро у Києві працює цілодобово в режимі укриття.

Робота підземних станцій метро під час комендантської години (з 23:00 до 5:00) на час повітряної тривоги:

— при вході в метрополітен, як укриття, обов’язково мати документ-посвідчення особи;

— прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;

— вночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Дня Незалежності України на Хрещатику вишикувались десятки знищених бойових машин, танків та важкої артилерії "другої армії світу". Президент України Володимир Зеленський показав на відео "парад" знищеної російської техніки у Києві з висоти пташиного польоту. 

Нагадаємо, у Києві на кілька днів скорочували графік роботи метро та наземного транспорту. Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень забороняли усі масові заходи

Читайте також, кияни вимагають в петиції відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності".

Читайте также