В двох районах Києва включать гарячу воду: названа дата

Коли відновлять гаряче водопостачання

У Дніпровському та Дарницькому районах Києва цього тижня включать гарячу воду. Про повідомили у оператора Дарницької ТЕЦ ТОВ "Євро-Реконструкція", передають "Коментарі".

Компанія оголосила про відновлення гарячого водопостачання для споживачів з 26 серпня. Киян запевнили, що ТОВ "Євро-Реконструкція" разом з оператором зовнішніх інженерних мереж комунальним підприємством "Київтеплоенерго" забезпечить відновлення постачання гарячої води у будинки мешканців столиці.

Підключення водопідігрівачів та систем гарячого водопостачання будинків проведуть поетапно за участю представників виконавця послуг, оператора зовнішніх інженерних мереж та балансоутримувачів (управителів) будинків.

В компанії ТОВ "Євро-Реконструкція" вибачились за вимушені перерви в постачанні гарячої води, що сталися внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ. Ситуацію пояснили різким загостренням енергетичної кризи в Україні та необхідністю ретельної підготовки до одного з найскладніших опалювальних періодів 2022-2023 років. Водночас киян закликали своєчасно та повністю сплачувати за надані послуги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на час опалювального сезону тарифи на теплопостачання для населення зростати не будуть. Президент України Володимир Зеленський ввів мораторій на підвищення комунальних тарифів на газ, опалення та гарячу воду. Заборона діятиме протягом воєнного стану та ще пів року після його завершення.

Нагадаємо, у Києві значно зросла ціна на послуги з вивезення сміття для споживачів. Нові тарифи оприлюднило комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Комунальники наголошують, що в умовах критичного зростання цін на пальне майже на 75% змушені підвищити тарифи. 

Читайте також, до яких "несподіванок" готуються у Києві під час опалювального сезону.

Читайте также