В центрі Києва перекриють проїзд: як об’їхати (СХЕМА)

Водіїв попередили про обмеження руху транспорту

Комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на вулиці Володимирській у центрі Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть на ділянці вулиці Володимирської між вулицями Жилянською та Саксаганського. Тут після робіт на підземних комунікаціях почнуть влаштовувати асфальтове покриття.

Під час асфальтування рух транспорту на ділянці вулиці Володимирської перекриють. Обмеження діятимуть у суботу, 27 серпня, із 7:00 до 19:00. Схема об’їзду ділянки з проведенням ремонтних робіт пролягає через вулиці Саксаганського, Паньківську та Жилянську.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через заплановані продовольчі ярмарки змінили маршрути громадського транспорту на суботу, 27 серпня. За зміненими схемами руху курсуватимуть тролейбус №34, а також автобуси №33, №63, №81 та №101. 

Нагадаємо, кияни скаржаться на незручності проїзду трамваєм №33 та вимагають відновити курсування сполученням ДВРЗ — Троєщина за повним маршрутом. З таким зверненням до влади столиці звернулися у відповідній петиції.

Окрім того, кияни просять додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів, а мер Києва Віталій Кличко вже відреагував на це зверненняТакож пасажири вважають, що у Києві необхідно запровадити систему повернення грошей за ненадані послуги з перевезень через повітряну тривогу. Ця петиція ще збирає голоси.

Читайте також, як відреагував мер Києва Віталій Кличко на петицію щодо перевірок технічного стану столичних маршруток.

Читайте также