Владу Києва закликали навести лад з громадськими туалетами

Зареєстровані відповідні петиції

У Києві мешканці звернулися до влади щодо стану з громадськими вбиральнями у столиці. Відповідні петиції зареєстровані на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції №11094 Павло Постоєнко пропонує столичній владі створити віртуальну карту туалетів, щоб легко знайти у Києві працюючу вбиральню.

"Просимо розмістити в мобільному додатку "Київ Цифровий" карту працюючих туалетів. Щоб на такій карті були всі туалети, якими могла б скористатися будь-яка людина: безкоштовні або платні, в будівлях, парках, підземних переходах, для осіб з інвалідністю тощо. І найголовніше — щоб їхні власники або балансоутримувачі обов'язково повідомляли адміністратора карти про закриття чи зупинення роботи даних туалетів", — йдеться в петиції.

В іншому зверненні до влади Києва автор петиції №11088 Максим Чорний лаконічно просить відремонтувати й відкрити громадські вбиральні у Києві, зокрема — в парку Рильського, щоб створити цивілізовані умови для відпочиваючих.

Нагадаємо, кияни скаржаться на незручності проїзду трамваєм №33 та вимагають відновити курсування сполученням ДВРЗ — Троєщина за повним маршрутом. З таким зверненням до влади столиці звернулися у відповідній петиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кияни просять додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція набрала необхідну кількість голосів, а мер Києва Віталій Кличко вже відреагував на це зверненняТакож пасажири вважають, що у Києві необхідно запровадити систему повернення грошей за ненадані послуги з перевезень через повітряну тривогу. Ця петиція ще збирає голоси.

Читайте також, як відреагував мер Києва Віталій Кличко на петицію щодо перевірок технічного стану столичних маршруток.

Читайте также