У Києві 22 грудня пройде новорічний парад

Також під час монтажу і демонтажу святкової платформи і спеціальної огорожі параду заборонять паркування

Новорічний парад Borjomi New Year Parade вирішили перенести на 22 грудня, щоб не створювати незручності для киян, адже 21 грудня (субота) – робочий день. Про це повідомляє КМДА.

Новорічний парад пройде в неділю, 22 грудня, з 14:00 до 16:00 в центрі столиці – на ділянці від вулиці Володимирської до Софійської площі. Театралізований парад буде включати феєрверки, 10-метрову платформу, сотні учасників в новорічних нарядах, запальну музику та конкурс на кращий костюм.

Через парад 22 грудня з 13:30 до 16:00 заборонять рух транспорту на вулиці Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка до будинку №19).

Також під час монтажу і демонтажу святкової платформи і спеціальної огорожі параду заборонять паркування: 22 грудня з 00:00 до 15:00 – на вул. Володимирській з боку парку Тараса Шевченка навпроти червоного корпусу Національного університету України імені Тараса Шевченка та на вул. Володимирській біля будинків № 19 та № 21/20.

З 07:00 21 грудня до 23:30 22 грудня – на вул. Володимирській (від перетину із б-ром Тараса Шевченка до перетну з вул. Софіївською), уздовж парної сторони б-ру Тараса Шевченка (від перетину з вул. Терещенківською до перетину з вул. Володимирською).

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Києвом злетять у небо десятки Санта-Клаусів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися