У Чорнобильській зоні перевірили укріплення держкордону (ВІДЕО)

Ділянці приділяють особливу увагу через сусідство з Білоруссю

Голова Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Сергій Дейнеко особисто перевірив укріплення кордону в межах Чорнобильської зони через постійно існуючі загрози вторгнення російських військ з території Білорусі. Про перевірку розповіли у ДПСУ, передають "Коментарі".

За даними відомства, керівник Держприкордонслужби Сергій Дейнеко відзначив ефективну взаємодію підрозділів Сил оборони у зоні відчуження та обговорив з військовими заходи забезпечення безпеки. Головний прикордонник України наголосив, що Чорнобильська зона залишається не менш загрозливим напрямком ніж інші, адже Білорусь дозволила російським окупантам вторгнення в нашу країну через свою територію.

"Нині кордон по зоні відчуження укріплений. Підрозділи Державної прикордонної служби України, ЗСУ, Нацгвардії та поліції відпрацювали всі напрями, які ворог може намагатися використати у разі повторного вторгнення. Скрізь знищені під’їзді шляхи, облаштовані необхідні оборонні елементи та інженерні загородження", — розповів Дейнеко.

Голова Держприкордонслужби України додав, що прикордонники продовжують максимально нарощувати систему оборони у Київській області та пильно стежать за підступами до українського кордону. Дейнеко також відвідав пункт пропуску через держкордон, який російські окупанти знищили під час вторгнення в Україну взимку.

в нашому матеріалі.

Нагадаємо, українські прикордонники показали, які окопи вирили російські окупанти у радіаційній зоні поблизу Чорнобильської атомної електростанції. Окопи росіян у Чорнобилі можна побачити на відео з висоти.

Читайте також: У Зеленського знали, що росіяни зайшли в Чорнобильську зону ще до штурму.

Читайте также