Між Києвом та Харківщиною відновлюють транспортне сполучення (СХЕМА)

Тривають ремонтні роботи на важливих трасах — де безпечно проїхати

На міжнародній автомобільній трасі Київ – Харків та інших важливих дорогах Харківщини тривають ремонтні роботи, зокрема — очищення від розбитої бойової техніки російських окупантів. Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Харківській області вже розчистили майже пів сотні кілометрів доріг державного значення. Особливу увагу дорожники приділяють відновленню транспортного сполучення до звільнених від російських окупантів населених пунктів Харківського регіону.  

Роботи тривають на міжнародних автомобільних трасах Київ – Харків, Харків – Красноград – Дніпро, Харків – Сімферополь – Ялта, а також на дорогах державного значення Харків – Охтирка та Чугуїв – Мілове. Дорожники працюють на розмінованих ділянках там, де це дозволяє безпекова ситуація.

У Міністерстві інфраструктури України додали, що вже відновили регулярне залізничне сполучення між Харковом та звільненою від російських загарбників Балаклією. А з наступного тижня почнуть курсувати поїзди між Харковом та Чугуєвим і Дергачами.

У Службі автомобільних доріг України оприлюднили схему руху транспорту до звільнених населених пунктів Харківської області. Дістатися Ізюму, Балаклії, Куп'янська можна маршрутами, що відзначені зеленим кольором.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали курсувати додаткові автобусні рейси. Відновив роботу автобус №53 та курсує автобусний маршрут №11Д. Постійний рух автобусного маршруту №53 організували від станції метро "Контрактова площа" на Рибальський півострів. Подробиці та схеми руху — за посиланням.

Нагадаємо, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Читайте також, де у Києві через ремонт на місяць обмежили рух транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися