У Києві після ярмарків залишили купу сміття (ФОТО)

Столичні комунальники показали, як поводяться торгівці

У Києві після проведення ярмарків на вулицях залишається купа сміття, що доводиться прибирати столичним комунальникам. Наслідки такої торгівлі показали у Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, столичні комунальники вже прибрали за торгівцями та оприлюднили фото зі звітом. Сміття довелося прибирати з проїжджої частини та тротуарів.

"Після ярмарку має бути чистіше, ніж було до того! І про це вже подбали наші комунальні служби!" — прокоментували оприлюднені фото у Дарницькій районній державній адміністрації на сторінці у Facebook.

Напередодні у Києві у Всесвітній день прибирання зачистили від сміття пів сотні локацій. Спільними зусиллями комунальників та активістів зібрали та вивезли близько 600 кубометрів різного сміття. Через воєнний стан з міркувань безпеки локації обирали із урахуванням близького розташування укриттів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що три міські ради у Київській області вже підписали угоду про створення сучасних потужностей з переробки побутових відходів. Два сучасні заводи з переробки побутових відходів, які планують побудувати на території Бориспільської, Броварської та Фастівської громад, використовуватимуть одразу кілька сучасних технологій.

Нагадаємо, відома компанія з Ізраїлю візьме участь у будівництві заводу з переробки будівельного сміття у Київській області та демонтажі зруйнованих багатоповерхівок під Києвом. Іноземним інвесторам із ізраїльської компанії GreenMix показали наслідки бойових дій із російськими окупантами в Бучі. Тільки у Бучанській громаді обсяг будівельного сміття після розбирання завалів становить понад два мільйони тонн. Через те, що на Київщині зруйновано внаслідок війни тисячі об'єктів, ця цифра в рази більша по регіону.

Читайте також, що під Києвом підрахували збитки через забруднення довкілля внаслідок обстрілу складу дистриб’ютора електронної техніки "Фокстрот".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля

20 вересня 2022, 09:12

Свиньи

Олександр

19 вересня 2022, 13:38

Ярмарки лише раз на тиждень. Справжня проблема - це стихійна торгівля. Наприклад Чоколівський бульвар 1,3 торгують щодня, залишають за собою сміття і усі просто ігноруюсть цю проблему.

Ирина

18 вересня 2022, 20:47

А ще

Владислав

18 вересня 2022, 20:07

А в чем собственно проблема? С ярморочников взымается немалая оплата за торговое место, с учётом того, что коммунальщик будут убирать после них. Комунальщикам перечисляют оплату за работу. А теперь предпринимателей выставляют в дурном свете

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися