У Києві анонсували відкриття нових маршрутів автобусів

Завершують останні приготування

У Києві вирішили запровадити нові автобусні маршрути на лівому та правому берегах столиці. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, на нових маршрутах курсуватимуть автобуси, які Києву подарували європейські країни. Комунальне підприємство "Київпастранс" після аналізу пасажиропотоку в столиці розробило два нових маршрути, де курсуватимуть ці автобуси.

Перший новий автобусний маршрут курсуватиме від Деміївської площі до вулиці Метрологічної, що поблизу парку "Феофанія". Другий з’єднає станцію метро "Лівобережна" з житловим масивом Троєщина.

Для запуску нових маршрутів автобуси оснащують валідаторами та системою супутникового відстеження, а також триває процедура оформлення необхідних документів. Точну дату запуску нових автобусних маршрутів, але в мерії Києва обіцяють, що це станеться найближчим часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали курсувати додаткові автобусні рейси. Відновив роботу автобус №53 та курсує автобусний маршрут №11Д. Постійний рух автобусного маршруту №53 організували від станції метро "Контрактова площа" на Рибальський півострів. Подробиці та схеми руху — за посиланням.

Нагадаємо, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Читайте також, де у Києві через ремонт на місяць обмежили рух транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Денис

22 вересня 2022, 05:46

Всё понятно будем рады,а вот где обычные талоны на проезд?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися