Сьогодні та завтра відключатимуть електроенергію на Київщині: де не буде світла (АДРЕСИ)

21-22 вересня планово відключать електропостачання

У Боярській громаді 21-22 вересня відключатимуть електроенергію. Про це повідомляє Боярська обласна територіальна громада.

21 вересня з 07:00 по 19:00:

- Забір’я: Вітянська;

- Нове: Святошинська;

- Боярка: Сади, 28 лінія.

21 вересня з 09:00 по 17:00:

- Боярка: Білогородська, Незалежності, Білогородський Тупик, Гоголя, Кібенка, Лисенка, Академіка Топачевського, Б. Хмельницького, Магістральна, М. Пимоненка, СТ "Вугільник" Лінія 29, СТ "Вугільник" Лінія 25;

- Тарасівка: Зоряна, Абрикосова, Шевченка, Шкільна;

- Малютянка: Молодіжна, Васильківська;

- Нове: Сагайдачного.

21 вересня з 10:00 по 17:00:

- Боярка: Територія технікума, Хрещатик.

22 вересня з 09:00 по 17:00:

- Тарасівка: Патріотів, Шкільна, Василя Погребного, пров. Жовтневий, Шевченка, Незламності;, Б. Хмельницького, І. Вентова, Щаслива, Грушева, Марка Шляхового , Липова, Сливова, Вишнева, Березова, Черешнева, Парникова, Сіверська, Л. Бикова, Братів Щеглов, Бондарчука, Київська;

- Забір’я: Квітнева, Зелена;

- Нове: Виноградна;

- Боярка: Сільгосптехнікум, Петлюри, Б.Хмельницького, Молодіжна;

- Малютянка: Затишна.

Читайте далі: синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні - названа точна датаЩо очікувати від другого місяця осені (прогноз погоди).

"Коментарі" повідомляють: винуватця ДТП на Повітрофлотському проспекті перевірили лікарі. В організмі водія виявлено заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану. Відомо, що вчора на Повітрофлотському проспекті відбулася ДТП за участю маршрутки та Mercedes-Benz, внаслідок якої постраждали 26 осіб. 25 пасажирів маршрутного таксі отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до київських лікарень. Постраждав і чотирирічний син водія, який перебував з батьком в авто.

Також на сайті: підтримка від США дозволить відновити централізоване теплопостачання для понад 20 000 мешканців КиєваКиїв отримав допомогу на 1,3 млн $ від США для відновлення тепломереж: робота вже розпочалася. 

Читайте также