Сьогодні відключать водопостачання на двох вулицях Києвщини (АДРЕСИ)

Відключать водопостачання на двох вулицях з 9.00 та орієнтовно до 12.00

Сьогодні, 28 вересня, у Броварах відключать водопостачання на двох вулицях з 9.00 та орієнтовно до 12.00. Про це повідомляє міський голова Ігор Сапожко у своєму Telegram-каналі.

У зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт в системі централізованого водопостачання, його відключать в окремих будинках та спорудах міста, за нижче вказаними адресами:

- Вул. Марії Лагунової – №№ 5/1, 5/2, 5Б, 7А;

- Вул. Київська – №№ 296Б, 300А, 300Б.

Нагадуємо, що 28 вересня з 8.00 до 17.00 на Київщині мешканці можуть чути вибухиЗ метою попередження населення будуть подаватися звукові сигнали різної інтенсивності.

Ціни рекордно впали: які квартири в Києві можна купити до 30 тисяч доларів (ФОТО)Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну продаж житла в Києві майже зупинився, а ціни рекордно впали. Ринок нерухомості давно відновився, однак покупців досі мало. Експерти не беруться прогнозувати, що буде із ним надалі. Однак столичні рієлтори впевнені, що дешевше вже точно не буде. Про це писали "Коментарі".

"Коментарі" повідомляли, що у Києві 16-річна студентка жорстоко побила 13-річну дівчину посеред вулиці. Між дівчатами виник словесний конфлікт, а потім кривдниця вдарила потерпілу по обличчю, схопила за волосся та повалила на землю. Один із очевидців зняв інцидент на мобільний телефон та анонімно виклав у Мережі. Відеоматеріал використали у якості речового доказу вчинення злочину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися