Сьогодні у Києві вируватиме негода

Сьогодні у Києві очікується дощ

Сьогодні, 28 вересня, у Києві очікується похмура погода та знову піде дощ. Про це свідчать дані УНІАН, інформують "Коментарі".

Вночі у столиці похолодає до 11°, а вдень температура підніметься до 17°. Майже весь день очікується похмура погода, ближче до вечора можливі прояснення. Також на кінець дня очікується дощ.

Вітер буде несильним, проте нестабільним. Його швидкість становитиме 0,3 — 0,9 м/с. Атмосферний тиск стабільний, але знижений, 736 мм ртутного стовпа.

Нагадуємо, що сьогодні на Київщині буде чути вибухи. З метою запобігання населенню подаватимуться звукові сигнали різної інтенсивності. Під час другого сигналу відбуватимуться технологічні вибухи.

Сьогодні відключать водопостачання на двох вулицях Київщини. У зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт у системі централізованого водопостачання його відключать в окремих будинках та спорудах. Про це повідомляють "Коментарі".

"Коментарі" пишуть, що на столичних школярів чекає складна зима. У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях не буде високою. За словами заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, очікується, що температура у класах у майбутній опалювальний період буде на рівні 17-20°C тепла, у спортивних залах 15-17°C.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися