На війні з окупантами загинув співробітник "Київводоканалу": йому було 22 роки (Фото)

На війні з російськими окупантами загинув співробітник "Київводоканалу" Роман Сукал - йому було 22 роки

На війні з російськими окупантами загинув співробітник "Київводоканалу" Роман Сукал - йому було 22 роки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства.

Відомо, що 20 травня Роман пішов добровольцем до лав Збройних Сил України — 19 жовтня він загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

На підприємстві працює батько загиблого. Сукал працював слюсарем контрольно-вимірювальних приладів.

Нагадаємо, що у Києві створили квіткову композицію на честь активіста та військового Романа Ратушного, який загинув у бою під Ізюмом у червні цього року. Про це повідомили у комунальному підприємстві щодо утримання зелених насаджень Солом'янського району столиці.

З першого дня повномасштабного російського вторгнення Роман Ратушний брав участь у боях із росіянами під Києвом, потім у Сумській та Харківській областях. Засновник та голова громадської організації "Захистимо Протасів Яр", розвідник 93-го ОМБР "Холодний Яр" Роман Ратушний загинув під Ізюмом у боях з російськими окупантами. Це сталося під час виконання бойового завдання у розвідувальній дозорі у складі бойової групи 9 червня.

У Києві з героєм попрощалися 18 червня . Провести Романа Ратушного в останній шлях на Майдан Незалежності прийшли понад двісті людей. Українського захисника та активіста поховали на Байковому цвинтарі. У мирному житті активіст боровся за збереження зеленої зони у центрі Києва та недопущення забудови у Протасовому Яру. У січні 2022 року Верховний суд України заборонив забудову Протасового Яру та повернув урочище у категорію зелених зон Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися