У Києві та області знову відключають світло: оприлюднено графіки

Що відомо про економію електроенергії

У Києві почалися стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК "Укренерго". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на попередження Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, енергетична компанія ДТЕК "Київські електромережі" надала спрощений графік відключень електроенергії. Ознайомитись з графіком відключень світла кияни можуть за посиланням.

Мешканцям столиці також нагадали про необхідність помірно споживати електроенергію. Киянам радять вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

Окрім того, за даними Київської обласної військової адміністрації, в регіоні також почалися аварійні відключення світла.

"На Київщині розпочалися відключення електроенергії! Графік потенційних відключень почав застосовуватися з 11:13 23 жовтня. За інформацією ДТЕК Київські регіональні електромережі, у графіку можливі зміни. Уважно слідкуйте за оновленнями на офіційних ресурсах", — йдеться в повідомленні.

Споживачів закликали бути відповідальними та споживати електроенергію помірно. Перелік населених пункті, де відключатимуть світло, можна знайти за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів регіону. Ворожу ракету збили в суботу, 22 жовтня. На місці працювали поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Нагадаємо, 18 жовтня під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці було частково відсутнє світло та водопостачання. Подачу води та електроенергії вже відновили.

Спочатку було відомо про двох загиблих людей та одну поранену людину. Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох. Усі жертви — працівники енергетичного підприємства. Після ракетних обстрілів на ТЕЦ у Києві триває розбір завалів.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися