У Києві почали відновлення зруйнованого обстрілом дитячого майданчика (ВІДЕО)

Як тривають ремонтні роботи

В центрі Києва в парку імені Тараса Шевченка почали ремонтно-відновлювальні роботи на території дитячого майданчика, зруйнованого внаслідок ракетного удару по столиці 10 жовтня. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передають "Коментарі".

За його словами, незабаром в парку Шевченка не залишиться слідів від обстрілу російських окупантів. Тут вже засипали воронку та відновили зелені насадження.

Відновлення дитячого майданчика у Києві влада столиці здійснює власними силами, а до модернізації планують долучити меценатів. Дитячий майданчик в парку Шевченка планують облаштувати покриттям із гумової крихти та встановити сучасні ігрові елементи.


Нагадаємо, у Києві внаслідок потужної ракетної атаки російських окупантів 10 жовтня загинули шестеро людей, близько пів сотні постраждали. Обстрілами в столиці пошкоджені понад 70 об’єктів та житлових будинків. Фахівці Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України назвали збитки внаслідок ракетного обстрілу ТЕЦ у Києві, що стався 10 жовтня. Внаслідок цього обстрілу енергетичної інфраструктури Києва відбулося засмічення відходами руйнації відкритої земельної ділянки. Суму шкоди довкіллю від ракетного удару по ТЕЦ у столиці оцінили у майже 21 мільйон гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 18 жовтня під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці було частково відсутнє світло та водопостачання.

Спочатку було відомо про двох загиблих людей та одну поранену людину. Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох. Усі жертви — працівники енергетичного підприємства. Після ракетних обстрілів на ТЕЦ у Києві кілька днів тривав розбір завалів.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися