Екологи оцінили збитки від ракетного обстрілу ТЕЦ у Києві

Названа сума шкоди довкіллю від ракетного обстрілу енергетичної інфраструктури

Фахівці назвали збитки внаслідок ракетного обстрілу ТЕЦ у Києві, що стався минулого тижня. Про це повідомило Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, передають "Коментарі".

За даними відомства, внаслідок обстрілу енергетичної інфраструктури Києва 10 жовтня відбулося засмічення відходами руйнації відкритої земельної ділянки. Сума шкоди довкіллю від ракетного удару по ТЕЦ у столиці становить майже 21 мільйон гривень.

Внаслідок ракетних ударів по Києву 10 жовтня значно постраждала територія парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва "Парк ім. Тараса Шевченка". Екологічні інспектори та столичні комунальники оглянули місце обстрілу об’єкту природно-заповідного фонду у Шевченківському районі Києва та зафіксували чергові екологічні злочини російських окупантів. Суму шкоди довкіллю від ракетних обстрілів Києва в парку Шевченка оцінили у понад 2,2 мільйони гривень

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці. Мер Києва Віталій Кличко розповів, що внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Через це на лівому березі столиці було частково відсутнє світло та водопостачання, їх вже відновили.

Спочатку було відомо про двох загиблих людей та одну поранену людину. Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох. Усі жертви — працівники енергетичного підприємства. Після ракетних обстрілів на ТЕЦ у Києві триває розбір завалів.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися