У Києві припинили видачу продуктів пенсіонерам: що відомо

В мерії столиці пояснили ситуацію

У Києві тимчасово припинили видачу продуктових наборів пенсіонерам. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

В мерії столиці пояснили, що через ракетні удари російських окупантів по об’єктах інфраструктури у Києві стався збій в роботі обладнання соціальних служб. Зараз у столиці триває відновлення роботи обладнання та мереж. Перевантаження працюючого обладнання призвело до збою в роботі апаратури, що забезпечує функціонування баз соціальних служб Києва.

Видачу продуктових наборів пенсіонерам у столиці тимчасово припинили поки соціальні служби обмежені в доступі до інформації, необхідної для реєстрації та видачі наборів продуктів. Над поновленням доступу до баз даних працюють спеціалісти профільних структурних підрозділів.

В мерії Києва обіцяють, що в понеділок, 31 жовтня, пункти реєстрації та видачі продуктових наборів відновлять свою роботу. У Київській міській державній адміністрації вибачились за тимчасові незручності та закликали пенсіонерів із розумінням поставитися до ситуації.

Нагадаємо, в центрі Києва в парку імені Тараса Шевченка почали відновлювальні роботи на території дитячого майданчика, зруйнованого внаслідок ракетного удару по столиці 10 жовтня. Незабаром в зоні відпочинку не залишиться слідів від обстрілу російських окупантів. Тут вже засипали воронку та відновили зелені насадження. Відновлення дитячого майданчика у Києві влада столиці здійснює власними силами, а до модернізації планують долучити меценатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, чому сигарети можуть зникнути з полиць магазинів та кіосків у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися