Мер Броварів розповів про проблеми з опаленням

Де у місті поки що не підключили житло до теплопостачання

У Броварах триває процес запуску опалювального сезону, але за деякими адресами існують проблеми з підключенням до теплопостачання. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, переважна частина приміщень та споруд міста знаходиться у робочому процесі підключення до опалення. Мер Броварів наголосив, що запуск теплоносія потребує певного часу, а проблеми з електропостачанням уповільнюють початок опалювального сезону.

Поки що у Броварах існують проблеми з підключенням будинків та окремих помешкань за наступними адресами:

·       Героїв Небесної Сотні, №15-б; Грушевського, №1 та №3; Героїв України, №12;

·       Шевченка, №10-А; Оболонська, №45, №47, №74 та №76; Чорних Запорожців, №49 та №51;

·       Незалежності, №11, №15-А та №16-а; Володимира Великого, №2; Воїнів-інтернаціоналістів, №10.

Броварський міський голова порадив, що якщо в оселі протягом тижня не стане тепло, потрібно телефонувати до Контакт-центру: (04594) 6-11-11, (067) 483-43-68, (093) 170-82-92.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах розпочали опалювальний сезон. Від мешканців Броварів до мерії надходить багато питань щодо початку опалювального сезону у громаді. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що подача теплоносія до багатоквартирних будинків проводиться у тестовому режимі.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Броварах планували розпочати пізніше, а закінчити раніше. У Броварській громаді готуються до перебоїв зі світлом через підвищення навантажень на систему електропостачання, а через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву. Окрім того, міський голова Броварів Ігор Сапожко заявив, що протягом опалювального сезону у місті не буде гарячої води. Водночас, мер закликав броварчан своєчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб не накопичувати борги.

Читайте також, що у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через обстріли російських окупантів столиці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися