На Київщині відключатимуть вуличне освітлення: деталі від ОВА

На території Київської області відключатимуть вуличне освітлення у нічний час доби — причиною стануть стабілізаційні відключення електроенергії

На території Київської області відключатимуть вуличне освітлення вночі доби — причиною стануть стабілізаційні відключення електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого головою Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, на вулицях регіону через аварійні відключення світла на вулицях можуть тимчасово відключати світло у вечірній та нічний час доби. Він зазначив, що водіям варто бути уважними, особливо поблизу пішохідних переходів.

Кулеба закликав пішоходів носити світловідбиваючі елементи та бути пильними.

Нагадаємо, що через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі відключення світла на території Київської області можуть тривати до двох тижнів — це найгірший сценарій розвитку подій, які розглядають влада. Про це повідомив голова Київської ОВ Олексій Кулеба в інтерв'ю Hromadske. 

За його словами, все залежатиме від того, які ушкодження буде завдано інфраструктурі.

Він зазначив, що якщо будуть настільки серйозні пошкодження, які вимагатимуть відновлення протягом двох тижнів, то доведеться протриматися два тижні.

"Якщо будуть інші пошкодження, то процес ремонту може зайняти більше часу або навпаки менше. На жаль, у нас такий ворог, що важко передбачити умови поразки. Тобто реальна загроза, що ми на строк до двох тижнів можемо опинитися без світла. І ми вже готуємось до цього", - сказав Кулеба.

Читайте также