У Києві ліквідували наслідки ракетних обстрілів (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

Після потужного ракетного обстрілу Києва столичні рятувальники ліквідовували наслідки ворожих обстрілів за трьома адресами. Про наслідки обстрілів розповіли в Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, в Печерському районі Києва внаслідок падіння уламків збитої ракети сталася пожежа на другому та третьому поверхах п’ятиповерхового житлового будинку. В будівлі частково зруйновано фасад. Вогонь гасили на площі 60 квадратних метри. Окрім того, частково зруйнована квартира на 24-му поверсі 24-поверхового житлового будинку. Тут пожежі не було.

Уламки збитої ворожої ракети також впали біля фундаменту занедбаного будівництва в Оболонському районі Києва. Пожежу загасили.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час повітряної тривоги та ракетного обстрілу столиці скасували планові відключення електроенергії та ввели екстрені. Пів столиці опинилася без світла. Киян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Читайте також про наслідки ракетних ударів по Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


реверс

16 листопада 2022, 09:20

24 єитаж стал стеной для района

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися