У Києві та Київській області ввели екстрені відключення світла

Що потрібно знати мешканцям

У Києві та Київській області сьогодні, 18 листопада, знову скасували планові відключення та ввели екстрені. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компаній ДТЕК Київські електромережі та ДТЕК Київські регіональні електромережі.

За даними оператора системи розподілу електроенергії, розпорядження про введення екстрених відключень у столиці та в Київській області видала державна енергокомпанія "Укренерго". Під час екстрених відключень світла графіки стабілізаційних відключень не діють.

В мерії Києва також нагадали, що під час відключення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу не працюють. За повідомленнями про повітряну тривогу та відбій можна стежити у застосунку "Київ Цифровий", у Telegram-каналі КМДА, а також за допомогою звичайних радіоприймачів на батарейках – на радіо "Київ" 98 FM або на частотах "Українське радіо" 105 FM.

Нагадаємо, напередодні виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук заявив, що в Київській області електроенергії може не бути днями з вмиканням на дві-три години. На питання пояснити заклики Київської обласної військової адміністрації готуватися до тривалих відключень світла та наскільки вони можуть бути тривалими Сахарук заявив, що зараз мова йде вже не про планові відключення, а про планові включення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що влада Києва не виключає блекауту в столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися