У Києві та Київській області змінили графік відключення світла

Що відомо про вимкнення електроенергії 20 листопада

У Києві та Київській області ввели погодинні відключення світла та змінили графік. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

За даними енергетичної компанії, у Києві та Київській області, а також в інших регіонах України сьогодні, 20 листопада, обмежувати постачання електроенергії будуть за графіком.

"Сьогодні, 20 листопада, у всіх регіонах України з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються", — заявили в "Укренерго".

В підприємстві зазначили, що 19 листопада енергетикам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання електроенергії та збалансувати енергосистему.

По Київській області адреси стабілізаційних відключень можна подивитись на офіційному сайті компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі, по Києву — на офіційному сайті ДТЕК Київські електромережі.

Щоб дізнатися коли може бути відсутнє електропостачання потрібно вказати назву населеного пункту, дізнатися групу та час можливої відсутності світла. Якщо за адресою час не визначається, з високою вірогідністю відключення у цьому населеному пункті або за цією адресою не буде. Також споживачів попередили, що можлива похибка у часі відключень світла в межах 30-40 хвилин. Це пов’язано з перепідключеннями електропостачання між групами споживачів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що влада Києва не виключає блекауту в столиці.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1708


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


огонь

20 листопада 2022, 17:30

він незнае що він неодин що есть всесвіті више его за це він получе

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися