У Києві та Київській області скасували погодинні відключення світла

Що відомо про електропостачання в столиці та регіоні

Київ та Київську область перевели на екстрені відключення світла замість планових. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компаній ДТЕК Київські електромережі та ДТЕК Київські регіональні електромережі.

За даними оператора системи розподілу електроенергії, під час екстрених відключень світла графіки стабілізаційних відключень не діють.

"Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації", — заявили в оператора системи розподілу електроенергії.

Напередодні в НЕК "Укренерго" заявили, що у Києві та Київській області в понеділок, 21 листопада, не планують аварійні відключення світла, а обмежувати постачання електроенергії будуть за графіком. Графіки планових відключень складають та застосовують обленерго. "Укренерго" не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги, на які треба зменшити споживання електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що влада Києва не виключає блекауту в столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

28 листопада 2022, 12:11

В Боярці відсутнє світло з 11 години суботи і до сих пір....

Іван Загоруйко

28 листопада 2022, 01:30

График відключення света по вул. Вербицкого 17г.

Ника

27 листопада 2022, 08:32

Тварин ви не люди ,ви гирший за Росіян,. Ахметов щоб ти здох.

Сахарук гнида

27 листопада 2022, 01:21

А сахарук все розказує, що все добре

Іван Загоруйко

22 листопада 2022, 00:27

Київ вул. Вербицкого 17г

Іван Загоруйко

22 листопада 2022, 00:25

Відключення світла

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися