На Київщині близько 60 населених пунктів повністю знеструмлено

Фахівці продовжують ліквідацію наслідків негоди

У Київській області через сніг та дощ, налипання мокрого снігу упродовж 21-22 листопада відбулися аварійні відключення. Бригади ДТЕК продовжують ліквідацію наслідків негоди. Про це повідомляє КОДА.

Зазначається, що фахівці вже повернули світло у 39 населених пунктів, що були знеструмлені повністю, та 66 – частково.

"Станом на 09:00 повністю знеструмленими залишаються 57 населених пунктів та 102 – частково. Через пориви вітру повністю знеструмлені 60 ліній електропередачі 6-10 кВ та 26 – частково, 1400 трансформаторних підстанцій. В аварійно-відновлювальних роботах наразі задіяні 75 бригад", - йдеться у повідомленні.

Крім аварійних, наразі в області застосовуються стабілізаційні відключення світла згідно з графіком.

Як зберігати продукти в умовах тривалих відключень світла: поради для киян. Держпродспоживслужба опублікувала поради для мешканців столиці, як зберігати продукти і безпечно харчуватися в умовах тривалих відключень світла. Про це повідомляє КМДА.

Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу (ФОТО). Дорожники прибирають сніг у Києві – за вихідні на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

У Києві компенсують вартість генераторів для багатоповерхівок: взірець заяви. У Києві відшкодовуватимуть 75% вартості електрогенераторів для багатоповерхівок. Про це повідомили у Київській міськраді.

У столиці затвердили Міську цільову програму часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів та будь-яких незалежних приладів альтернативного живлення для забезпечення потреб ОСББ та ЖБК на випадок відключень. Для отримання компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районних держадміністрацій Києва.

Читайте также