Яка погода чекає на киян: синоптики дали прогноз на завтра

У Києві та Київській області прогнозують мокрий сніг та дощ

У Києві та Київській області 29 листопада прогнозують невеликий мокрий сніг та дощ. Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру.

"Прогноз погоди по Київщині на 29 листопада. Хмарно, невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Температура по області вночі та вдень від -1°С морозу до +1°С тепла; у Києві вночі та вдень близько 0°С", – йдеться в повідомлені.

Киян попереджають про утворення буруль на дахах та деревах. Киян попереджають про утворення буруль на дахах та великих деревах і закликають бути обачними та обережними. Міська влада закликає перехожих бути обачними, оскільки падіння снігу або льоду з даху може призвести до тяжких наслідків.

Дорожники вивезли з вулиць Києва сотні тонн снігу. Дорожники прибирають сніг у Києві – на спеціалізовані майданчики перевезено 350 тонн. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву. До столичних пунктів обігріву протягом кількох останніх днів звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети",- зазначив Віталій Кличко.

Читайте также