Пошкоджені дорожні знаки міняють під Києвом (ФОТО)

Де та як тривають роботи

В Ірпені проводять заміну пошкоджених дорожніх знаків. Про це повідомили в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху працівники комунального підприємства "Управління житлово-комунального господарства "Ірпінь" міняють пошкоджені дорожні знаки згідно затверджених правил.  

"Просимо всіх учасників руху дотримуватись вищевказаних правил! Пам'ятайте, що ваше життя безцінне!" — закликали в КП "Управлінні житлово-комунального господарства "Ірпінь".

Нагадаємо, Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Тим часом на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Читайте також, що на річці Ірпінь почали створювати ландшафтний заказник.



Джерело: https://t.me/newsimr/8270


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися