Через ракетні обстріли у Києві не працюють низка маршрутів тролейбусів

Що відомо про ситуацію з транспортом у столиці

У Києві через ракетні обстріли і проблеми з електропостачанням з ранку сьогодні, 9 березня, не працює частина тролейбусних маршрутів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію громадських активістів.

У столиці сьогодні на лінію не виїхали тролейбуси з депо №1, які обслуговують маршрути №1, №11, №12, №14, №15, №38, №43, №45 та №50. Це сталося внаслідок проблем з електропостачанням в районі де знаходиться саме депо. На гарячій лінії комунального підприємства "Київпастранс" повідомили, що це тимчасово. Однак, поки ситуація залишається не зрозумілою і коли очікується відновлення роботи не відомо.

Кияни зазначають, що оперативна робота служби руху комунального перевізника залишається не задовільною:

·       на маршрути депо №1 не було перенаправлено ані частину тролейбусів, що виїхали з інших депо, ані автобусів-замінників;

·       традиційно, після тривоги, протягом перших 2-5 годин, робота транспорту відновлюється не ритмічно, транспорт скупчується на кінцевих або їздить по маршрутах групами з великими інтервалами.

У столичній владі про ситуацію з громадським транспортом у Києві поки що мовчать. Офіційної інформації немає.

Згодом стало відомо, що рух тролейбусного маршрута № 42 відновлено за стандартною схемою. Тролейбуси почали потроху виїжджати із депо на тролейбусні маршрути № 1, №11, №12, №14, №15, №38, №43, №45 и №50.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області через потужні ракетні атаки російських окупантів застосували екстрені відключення світла. Російські окупанти атакували три теплоелектростанції в Україні. Через ракетну атаку у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях ввели екстрені відключення електроенергії. Люди не постраждали, але три ТЕС, які належать компанії "ДТЕК Енерго", пошкоджені. Згодом у Києві та регіоні скасували екстрені відключення світла.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково задіяли екстрені відключення електроенергії.

Читайте також, що у Києві після вибуху сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися