Затоку в парку "Наталка" у Києві окупували лебеді та качки (ФОТО)

Фотографії оприлюднили очевидці

Днями в Оболонському районі Києва в затоці парку "Наталка" помітили багато лебедів, качок та інших птахів. Фото оприлюднені в місцевому Telegram-каналі, передають "Коментарі".

"Заказник місцевого значення "Затока Наталка", — йдеться в короткому дописі до оприлюднених фото.

На кадрах можна побачити лебедів, качок та інших птахів у столичній водоймі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва встановили інформаційні таблички про качок та лебедів. Така інформація про птахів з’явилася в затоці Верблюд. Їх встановили фахівці Київського зоопарку. На інформаційних табличках можна дізнатись, як правильно годувати птахів, а яка їжа для них шкідлива, та інші корисні поради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку цієї весни створили понад 19 нових родин тварин. Торік столичний зоопарк поповнився 300 новонародженими малюками, а ще майже 400 тварин з постраждалих регіонів отримали прихисток. Так, для врятованої мартишки на ім’я Сіма спеціально привезли нового супутника на ім’я Сіл. Сірому журавлю Сірку знайшли прекрасну супутницю Роксолану. Для грифа Гарі передали двох пернатих "дівчат". Табун благородних оленів з п’яти самиць отримав нового благородного вожака Нео. Окрім того, для новоствореної родині єнотів в Київському зоопарку облаштовують родинне ранчо. 

Дивіться також відео розслідування, чому правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися