У Київській області приліт: є загиблі цивільні та багато поранених

На території Київської області внаслідок нічної атаки дронів-камікадзе Shahed-136 зафіксовано пошкодження цивільного об'єкту

На території Київської області внаслідок нічної атаки дронів-камікадзе Shahed-136 зафіксовано пошкодження цивільного об'єкту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що зафіксовано приліт БПЛА до цивільного об'єкту, загинули троє цивільних, ще сім отримали поранення. На місці працює Державна служба з надзвичайних ситуацій, Національна поліція та інші екстрені служби.

Зазначається, що постраждалим надається вся необхідна допомога. Станом на 05:30 ранку пожежу було локалізовано, рятувальники продовжують роботу.

Нагадаємо, що в українській столиці в ніч проти 22 березня лунали гучні вибухи. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КДВА Сергія Попка, російські окупанти запустили ударні безпілотники по Україні - це були дрони-камікадзе Shahed.

Він зазначив, що протиповітряна оборона виявила та знищила всі БПЛА, жертв та руйнувань у столиці немає.

Джерело: https://t.me/kyivoda/8871


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися