У Києві ввели новий тип квитків на кільцеву електричку

У застосунку "Київ Цифровий" тепер можна придбати QR-квиток на електричку

У міському застосунку "Київ Цифровий" можна придбати одноденні QR-квитки на столичну кільцеву електричку. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

У КМДА розповіли, що QR-квитки на електричку скануються на валідаторі так само, як у метро та наземному транспорті.

Щоб придбати QR-квиток на електричку, потрібно:

- вибрати сервіс "QR-квитки" → "Кільцева електричка";

- вибрати кількість квитків і спосіб оплати;

- здійснити оплату з банківської картки, Apple Pay або Google Pay.

У повідомленні додали, що QR-квиток на електричку одноденний, тому скористатися ним можна лише в день придбання. Квиток не діє в інших типах громадського транспорту. Вартість квитка – 15 грн.

Нагадуємо, що рух транспорту у Києві частково обмежили на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження введені через роботи з капітального ремонту, які триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. 

Також на з'їзді з Дніпровського узвозу частково обмежено рух транспорту до 2 квітня. Зміни пов'язані з початком ремонту бар'єрного огородження на естакаді-з'їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе у напрямку мосту Метро.

"Коментарі" повідомляли, що кияни просять міську владу заборонити будівництво нових транспортних розв'язок у Києві до закінчення будівництва Шулявського шляхопроводу. На сайті КМДА була опублікована інформація про плани почати будівництво дворівневої розв'язки на перетині вулиць Богатирської та Полярної.

Читайте также