Киян попередили про важливі зміни після переходу на літній час

У столиці набудуть чинності низка важливих змін

В останню неділю березня Україна переходить на літній час. Про це киянам нагадали у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

В мерії столиці зазначили, що стрілки годинників вночі 26 березня потрібно перевести на одну годину вперед. Це треба зробити о третій ночі.

Окрім того, з неділі, 26 березня, у Києві скоротили комендантську годину. Обмеження триватимуть з опівночі до п’ятої ранку. Столичний транспорт працюватиме з цього дня на годину довше.

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" також повідомили подробиці, щодо роботи метро у Києві після скорочення комендантської години. Станції підземки зачиняються на вхід у різний час із урахуванням проходження останніх поїздів на лініях, однак метро цілодобово працює як укриття під час повітряної тривоги.

"З 1 квітня відновить роботу станція "Гідропарк". Працюватиме вестибюль №1 (у напрямку станції "Дніпро"). На час оголошення сигналу "Повітряна тривога" станція "Гідропарк" буде зачинена оскільки є наземною. Водночас підземна ділянка метрополітену працює і як укриття, і як транспорт", — зазначив начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський.

Посадовець оприлюднив графік роботи метро у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах зображені малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники розписали потяг метрополітену у подарунок Києву.

Читайте також, що станції метро у Києві почали працювати за новими правилами



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

25 березня 2023, 16:24

Слава Украiнi !!! В перiод Вiйськового стану Не потрiбно крутити годинника ??? Здоров"Я понад усе , чому мовчать медичнi чиновники Медицини ??? Як Нашим Biйськовим Жити в окопах ??? Та i журналiсти мовчать , за те постiйно просять грошей ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися