У центрі Києва обмежили рух транспорту: подробиці

Що потрібно знати водіям

У Печерському районі Києва обмежили рух транспорту через ремонт дороги. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту частково обмежили на Печерському мосту. На цьому шляхопроводі, розташованому над бульваром Миколи Міхновського (до перейменування — Дружби народів) розпочалися ремонтні роботи.

На Печерському мосту почали оновлювати покриття тротуарів і проїжджої частини у напрямку бульвару Лесі Українки. На час ремонтних робіт на шляхопроводі частково обмежили рух транспорту. У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за тимчасові незручності. Ремонтні роботи у центрі Києва на Печерському мосту триватимуть до 14 квітня.

Окрім того, у Києві на перехресті вулиць Бориса Гмирі та Єлизавети Чавдар частково обмежили рух транспорту. На цій ділянці облаштовують кільцеву розв’язку. Обмеження ввели до травня.

Нагадаємо, у Києві через аварію на магістральному трубопроводі був ускладнений рух транспорту на бульварі Миколи Міхновського та вулиці Підвисоцького. Об'їзд здійснювався через вулицю Товарну. Згодом рух на бульварі Миколи Міхновського відновили. Однак на вулиці Підвисоцького продовжувалось перекриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте также