Поблизу аеропорту "Київ" частково обмежать рух транспорту

Про що треба знати водіям

У Солом’янському районі Києва через ремонтні роботи на Повітрофлотському проспекті частково обмежать рух транспорту. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунального підприємства, дорожники розпочинають капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту з суботи, 22 квітня. Роботи будуть проводити на ділянці від Севастопольської площі до вулиці Нової.

"На першому етапі рух буде частково обмежено від вулиці Сім’ї Іздиковських до вулиці Смілянської", — заявили в КК "Київавтодор".

Капітальний ремонт на цій ділянці триватиме до 28 травня. На цей час рух транспорту буде частково обмежено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни до деяких маршрутів комунального транспорту. У столиці подовжили маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" та внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова". На цих маршрутах також збільшили кількість рухомого складу.

Нагадаємоу Києві через ремонтні роботи змінили графік роботи трамваїв. В робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. 

Окрім того, у Києві через аварію на тепломережі змінили маршрут курсування трамваїв №22. Пошкоджені магістралі теплової мережі планують відремонтувати до 24 квітня. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися