В парках Ірпеня розквітлі море квітів та дерев (ФОТО)

Як виглядає місто-герой у травні

В Ірпені в парках, скверах та на вулицях розквітлі море квітів та дерев. Про це розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

В мерії Ірпеня оприлюднили світлини з квітами та деревами на вулицях міста. "Ірпінь розквітає, даруючи нам палітру приємних емоцій", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Києві та деяких районах Київської області кілька днів утримуватиметься затоплення заплавних територій. Внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду утримуватиметься затоплення заплавних територій та часткове затоплення низьких прирічкових територій у Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області. Рівень води у річці Дніпро буде знову зростати кілька днів поспіль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Окрім того, дзвіниця Києво-Печерської лаври вперше за час повномасштабної війни відкрилася для відвідувачів. Піднятися на Велику лаврську дзвіницю Києво-Печерської лаври можна щодня з 10:00 до 18:00. Вартість квитка становить 150 гривень. Під час повітряної тривоги відвідувачі можуть спуститися в укриття на першому поверсі дзвіниці. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".

Джерело: https://t.me/newsimr/9990


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися